Cazare Cabana Belis
Cazare Apuseni Belis

Cazare Apuseni

Pensiunea Iris aflata pe malul Lacului Beliș vă oferă camere cu pentru cazare în Apuseni, ciubăr, grill, ceaun, foișor, terasă și parcare. In Stațiunea Beliș – Fântânele găsesc cazare toți turiști care doresc să-și petreacă vacanța în Munții Apuseni într-o locație cu peisaje minunate din țara moților.

Pensiunea Iris situata în Munții Apuseni la poalele Masivului Vlădeasa din stațiunea Beliș – Fântânele, județul Cluj. Găsiți cazare în Munții Apuseni în stațiunea turistică Beliș – Fântânele situată între Munții Gilău și Masivul Vlădeasa, pe malul lacului de acumulare artificial. De asemenea în stațiunea din Apuseni se găsesc numeroase restaurante și baruri în care puteți să poposiți, admirați Lacul Beliș și să vă relaxați cu prieteni sau familia în concediu la munte, sejur la munte, vacanță sau team building. Pensiunea Iris oferă cazare cu posibilitatea de a fi rezervată integral ca cabană în Apuseni. Satiunea si lacul au devenit un obiectiv turistic în Apuseni odată cu înființarea Lacului Beliș prin ani 1974.

La 60 km de Cluj Napoca, găsiți cazare Apuseni pe malul Lacului Beliș la Pensiunea Iris Beliș aflată la limita nordică a Parcului Național Apuseni.

Odată cazați la pensiune sau cabană din Stațiunea Beliș Fântânele, Apuseni veți găsi numeroase obiective turistice ca: Biseria de sub lac, Lacul Beliș, Muzeul satului din Mărișel, Pârtia din Mărișel, Crucea Iancului din Mărișel, Bardul lui Horea din pădurea Scoruset Poiana Horea, Cascadă Valul Miresei din Răchițele, Cetatile Ponorului etc.