Cazare Cabana Belis

Începând cu anul 2007

Pensiunea Cabana Belis este situata in Muntii Apuseni, la o altitudine de 1100 m, pe malul Lacului Fantanele Belis, in mijlocul unei paduri de brazi. Accesul este usor, drum asfaltat, 25 km din soseaua E60 (Huedin -Belis- Fantanele)

Fie ca vrei sa te relaxezi in liniste, sa te bucuri de natura sau sa sarbatoresti impreuna cu prietenii o ocazie speciala, Pensiunea Cabana Belis te intampina cu bucurie de fiecare data.

Te asteapta Muntii Apuseni, lacul Belis, o padure de brazi, un gratar in aer liber si absolut tot confortul interior.

1100Altitudine
1Lac
1Pârtie schi
6Camere

De ce aleg oaspeții pensiunea noastră

1. Priveliștea deosebită și liniștită
„Priveliștea a fost deosebită și liniștită. Personalul foarte primitor și cu zâmbetul pe buze. Este situat intr-o zonă unde te poti bucura de natura, de lac și de o ambianță plăcută.” Talida, recenzii Booking, 19 februarie 2022.
2. Părtia de schi Marișel
„Locatia este minunata, cu o priveliste de vis( lacul si partia de schi de la Marisel cu nocturna). Ciubarul cu apa calda,terasa. Sigur o sa mai revenim si la vara pentru plimbari pe lac si pescuit.” Grațiela, recenzii Booking, 7 ianuari 2021.
3. Lacul Beliș-Fântănele
"Locație frumoasă, cazarea este cu vedere spre lac, la mai puțin de 10 minute de mers pe jos se pot închiria bărcuțe/hidrobiciclete, cazarea este bine dotată, cu ciubăr, loc amenajat pentru grătar, ceaun, etc. Gazda este foarte primitoare. Recomandăm cu drag, cu siguranță ne vom reintoarce!" Alin, recenzii Google, octombrie 2021.
4. Ideala pentru familii cu copii
"Vila stil rustic, pe un deal langa lac, cu vedere superba la lac mai ales de la ultimul etaj unde am avut camera. Camera mare, mobilata cu gust si bine intretinuta, Baia curata. Bucataria bine utilata. Ideala pentru familii cu 2 copii." Alexghe, recenzii Booking, 22 August 2019.

Galerie foto Pensiune Beliș