Cazare Cabana Belis

Pat: 1 pat dublu mare
Capacitate: 2 adulți
Suprafață: Aproximativ 20 m²
Baie: Cabină duș

Toate camerele au vedere la Lacul Fantanele Beliș, pensiunea este inconjurata de brazi, parcare in curte, grill, ceaun, foisor, fiecare studio are chicineta, masa cu scaune, pat dublu si canapea extensibila, baie cu dus, terase mari, incalzire centrala pe GPL, lenjerie si prosoape albe, de calitate.

Oaspeții pensiunii Beliș au la dispoziție o bucătărie comună complet dotată și o bucătărie amenajată în aer liber suplimentar. In localitatea Beliș la cca. 3 km de cabană, se găsește un magazin și un restaurant.

Turiștii cazați la Cabană în Beliș se pot bucura de drumeții în zona înconjurătoare sau schi, în funcție de anotimp. La Lacul Fântânele situat lângă pensiune Beliș se organizează plimbări cu barca, se poate innota, sau face plajă lac. Turiștii se pot relaxa utilizănd echipamentele de pescuit, sau tenis, de la cabana Beliș.

Invitație de la gazdă pensiune/cabană Beliș:

M-aș bucura mult să vă avem ca oaspeți, să vă bucurați de priveliștea uluitoare, de liniște deplină, plimbări cu barca, petreceri pe ponton, scăldat în lac, pescuit in lacul Beliș și păstrăvărie, schi, saniuș. Puteți sta în jurul focului la un ceaun sau grătar, face plaja pe terasă etc. Munții Apuseni oferă multe bucurii: locuri precum cascada Vălul Miresii, Peștera Scărișoara, Cetățile Ponorului, Padiș. Putem face drumeții, culege fructe de pădure, ciuperci etc. Vă putem ajuta și cu produse tradiționale.

Vă așteptăm cu drag!

Dotări camere pensiune in cabană Beliș

  • Parcare gratuită
  • Internet Wirelles prin fibră optica gratuit
  • Aparat cafea/ceai
  • Vedere la Lacul Fantanele Beliș
  • Baie privată
  • Priză lângă pat
  • Canapea extensibilă

Regular plan

MonTueWedThuFriSatSun
150 lei 150 lei 150 lei 150 lei 200 lei 200 lei 150 lei

mai 1, 2022 to iunie 15, 2022

MonTueWedThuFriSatSun
150 lei 150 lei 150 lei 150 lei 200 lei 200 lei 150 lei

    Cerere rezervare camera