Cazare Cabana Belis
Vacanta in Belis

Vacanta in Belis

Petrece vacanta in Belis intr-un paradis montan unde te poti bucura alaturi de familie si prieteni de natura. Obiective turistice si distractie fara limite!

Bucura-te de vacanta in Belis

Pe malul lacului Belis Fantanele la Pensiunea Iris gasesti cazare care iti permite sa te bucuri de un peisaj mirific. Padurea de molid licareste in apa lacului.

Cazarea la pensiune in Belis este alegerea perfecta pentru a redescoperi natura cu toate frumusetile ei. Fie ca vrei sa-ti testezi adrenalina sau sa te relaxezi, o vacanta in Belis este o varianta prin care poti sa ai liniste sau sa te distrezi asa cum iti place. Cazarea in Belis la cabana Iris iti aduce posibilitatea de a te bucura de un peisaj inedit asupra lacului. In timp ce te relaxezi in ciubar, micii sfaraie pe gratar, gulasul e in ceaun alaturi de o bautura care sa iti relaxeze gandurile.

Vacanta cu familia in Belis

Vino si cazeaza-te in Belis cu familia si bucurati-va de drumetii si plimbari pentru a descoperi o lumea fascinanta a ecosistemelor montane.

In Muntii Apuseni, zona Lacului Belis – Fantanele predomina padurile de molid si brad. Aici, in functie de sezon puteti gasi fructe de padure (fragi, afine, zmeura, mure, merisoare …) ciuperci (hribi, galbiori, pleurotus, ghebe, rascovi). Animale salbatice pot fi zarite adeseori (iepuri, veverite, urs, lup, caprioare, vulpe, mmistret etc..) pasari (cocos de munte, ciocanitori, huhurezi..).

Descopera impreuna cu familia si prieteni lumea acvatica din Lacul Belis. Relaxeaza-te la pescuit de pastrav sau o plimbare cu barca pe lac.
Daca ai ales cazare Belis vei putea sa te bucuri de natura pe bicicleta, atv, barca, calarit. Poti merge in drumeti si plimbari pentru a te bucura de o privire de asamblu a lacului.